Det har blivit väldigt populärt att blogga de senaste åren och det är inte svårt att förstå eftersom det är ett enkelt sätt att nå ut till läsare på nätet. För de som gillar att läsa om sport finns det flera olika varianter av sportbloggar på nätet. En del är mer allmänna och tar upp aktuella nyheter från de mest populära sporterna, andra är mer specialiserade och handlar endast om en eller ett par sporter. Det finns också de som handlar om allt som har med betting att göra.

Konståkning

Elin Hallberg är en tjej som kombinerar att skriva en del personligt om sitt liv med att gå in på djupet om sitt specialintresse som är konståkning. Om du är intresserad av att lära dig mer om konståkning är hennes blogg ett bra ställe att börja. Elin skriver till exempel om sin träning, och hon ger också beskrivningar av olika konståkningstermer.

Bettingblogg

Tippats blogg ger speltips på aktuella matcher och förklarar hur odds fungerar. Dessutom har de en blogg där de tar upp olika ämnen ur ett bettingperspektiv. Till exempel finns det inlägg angående vem som ska ta över efter Göran Hägglund som Kristdemokraternas partiledare – det är alltså inte bara sport. Med andra ord är det en innehållsrik blogg för den som intresseras av allt som har med sport och betting att göra.

Aftonbladet

Aftonbladets sportbloggar är både välskrivna och specialiserade på olika sporter. Exempelvis kan den som intresserad av friidrott och ishockey läsa Mats Wennerholms blogg. Om ditt hockeyintresse är mer inriktat på NHL har Aftonbladet och Per Bjurman en blogg som endast handlar om det. Den fotbollsintresserade kan besöka Premier League-bloggen. Det stora utbudet av läsvärda bloggar för alla sportintresserade är ett av skälen till att Aftonbladet fick utnämningen till årets sajt.